joi, 25 aprilie, 2024

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, marturisire tulburatoare despre familia sa: “Familia mea nu s-a intemeiat pe o casatorie liber consimtita pentru ca …”

Distribuie:

Publicat:

Invitat la Jurnalul de Seara de pe Digi24, avandu-l moderator peCosmin Prelipceanu, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o marturisire tulburatoare despre familia sa.

Cunoscut pentru stilul incisiv, discursul pregnant precum si a modului unic de a-si transmite opiniile, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o marturisire tulburatoare despre familia sa.

”Familia se intemeiaza pe casatoria liber-consimtita intre un barbat si o femeie”… asa suna o parte din textul revizuit din Constitutia Romaniei asupra caruia are loc Referendumul de la inceputul lunii octombrie. Interventia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce a citit paragraful a fost:

“Aici este o mizerie. Este o ticalosie sa spui ca familia se intemeiaza pe casatoria liber-consimtita intre un barbat si o femeie. Eu am crescut alaturi de mama mea si de bunica mea… am fost crescut de doua femei. Asta a fost familia mea! Familia mea nu s-a intemeiat pe o casatorie liber consimtita pentru ca parintii mei erau despartiti cand m-am nascut eu. Da! Si am fost crescut de doua femei. Asta nu e familie? Asa-mi spune mie textul din Constitutie…

Cristian Tudor Popescu s-a nascut la 1 octombrie 1956 in Bucuresti. A facut Politehnica pe care a absolvit-o in 1981 cu diploma de inginer. In perioada 1996-2005 a fost redactorul sef al cotidianului pe atunci, Adevarul. A fondat impreuna cu Mircea Dinescu ziarul Gandul si a fost ales Presedintele Clubului Roman de Presa, functie din care a demisionat in anul 2006.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img