vineri, 29 martie, 2024

Kamara a transmis o scrisoare devastatoare pentru fiul bolnav si mama micutului! Reactia impresionanta a fostei sotii

Distribuie:

Publicat:

Kamara si-a facut apropiatii si fanii sa aiba lacrimi in ochi, dupa ce a citit o scrisoare emotionanta pe care a scris-o in timpul petrecut la emisiunea “Ferma”. Gandurile sale ravasitoare au fost difuzate in urma cu cateva ore si acestea s-au indreptat atat catre fiul lui bolnav, Leon, cat si spre fosta sotie, Oana. Aceasta din urma a avut o reactie impresionanta cand a auzit ce a putut cantaretul sa spuna public, la TV.

Kamara, scrisoare ravasitoare pentru fiul bolnav si fosta sotie, Oana
Oana si Kamara au divortat anul trecut, dupa un mariaj presarat cu bune si rele. Frumoasa bruneta i-a oferit artistului un mostenitor, insa, din nefericire, micutul Leon are probleme grabe de sanatate: paralizie cerebrala De altfel, acesta este si motivul pentru care cantaretul a acceptat provocarea “Ferma” 2019! Ramas in show-ul de la Pro TV dupa primele,  Kamara i-a scris o scrisoare emotionanta fiului sau, dar si fostei sale sotii.

Prezentatoarea Mihaela Radulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului catre cei de acasa, la telefon: “Incepe asa: Leonut, iubitul meu baietel, tata te iubeste nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leutul meu, ai grija de mamica ta minunata si nu o supara, ca te iubeste mult. Te iubesc, Leon! Si scrie mare aici: Oana, iti multumesc mult pentru tot”.

Reactia fostei sotii a artistului de culoare a fost una impresionanta. “Noi suntem divortati, dar stiu ca ii este foarte dor de Leon si ca tot ce face face pentru el. Si are dreptate: Leon este cel mai minunat copil si merita absolut orice. (…)”.  Emotionata de situatie, Mihaela Radulescu i-a transmis Oanei mesajul: “Iti doresc din toata inima sanatate, putere si ma bucur ca am vorbit la telefon”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img