joi, 25 aprilie, 2024

Karel Gott, marea iubire a Corinei Chiriac, bolnav de leucemie

Distribuie:

Publicat:

Vesti triste pentru fanii marelui artist ceh Karel Gott (80 de ani), supranumit Sinatra din Estul Europei! Cantaretul cu ”vocea de aur” a fost diagnosticat cu o forma agresiva de leucemie si are zilele numarate.

Gott a fost marea iubire a Corinei Chiriac (69 de ani), care l-a felicitat la 14 iulie cu prilejul implinirii varstei de 80 de ani.

„Pe fiecare dintre noi ne «marcheaza» in viata o epoca, o tara sau o persoana. Unul dintre orasele mele preferate e Praga, unul dintre felurile mele preferate de mancare este «svíčková» (o mancare pe baza de carne de vita cu legume si condiment – n.r.) si una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul si eleganta concertelor lui e artistul ceh Karel Gott… Karel implineste 80 de ani. Imi face placere sa-i urez «La multi ani!» cu sanatate, sa se bucure de viata, de succes si de familie”, a scris artista pe contul ei de pe o retea de socializare, la 14 iulie.

Pe lista hiturilor lui Gott amintim cateva adaptari si interpretari personale ale compozitiilor lui Roy Orbison si chiar adaptarea piesei ”Forever Young” a trupei Alphaville.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img