vineri, 26 aprilie, 2024

Keanu Reeves: “Nu pot fi o parte a lumii in care sotii isi imbraca sotiile asemenea unor prostituate”

Distribuie:

Publicat:

Din cand in cand, in media sociala se raspandeste cu repeziciune cate un gand, citat sau chiar scrisoare atribuita unei persoane cu o mare putere de influenta, o persoana admirata intens pentru ceea ce face in viata cu adevarat Cuvintele lor ne cuceresc imediat si irevocabil, pentru ca le regasim undeva in adancul nostru si am fi dorit sa le spunem intregii lumi si sa o impresioneze in aceesi masura, sa aiba acelasi impact in constiinta tuturor, sa indrepte vietile tuturor pe calea cea buna, a intelegerii, a valorilor umane. De prin martie 2016, circula pe internet un mesaj cu o puternica incarcatura emotionala, atribuit actorului Keanu Reeves, care l-ar fi adresat lumii prin intermediul contului sau de Facebook.

Numai ca exista o mica-mare problema… in ciuda faptului ca s-ar potrivi perfect cu conceptia sa despre lume si viata, enuntata in interviurile pe care le-a acordat unor diverse publicatii, a faptului ca este un filantrop, oferind  o mare parte din incasarile pentru rolulurile jucate organizatiilor caritabile, Keanu Reeves nu este prezent pe nicio platforma de media sociala, nu are niciun cont, nicio pagina, nu-l atrage absolut deloc modul acesta de comunicare… Concluzia o trageti singuri!

Totusi, pentru frumusetea mesajului, pentru faptul ca ne-ar fi placut ca Reeves sa strige catre lume acest mesaj, cititi-l!

”Nu pot fi o parte a lumii in care sotii isi imbraca sotiile asemenea unor prostituate, punandu-le in valoare toate atuurile fizice. O lume in care nu exista conceptul de onoare si demnitate si pe cuvantul carora nu te poti baza. O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu vor o familie. O lume in care smecherii se considera de succes stand la volanul masinii tatalui lor, tati care cred ca stapanesc lumea si incearca sa dovedeasca celorlalti ca sunt un nimeni. O lume in care care oamenii isi declara fals credinta in Dumnezeu, cu o sticla de bautura in mare, fara ca macar sa inteleaga fundamentul religiei din care fac parte. Unde gelozia este considerata o slabiciune, iar modestia reprezinta un dezavantaj. Unde oamenii uita ce sa iubeasca, dar isi cauta cu disperare partenerul ideal. Unde baietii cheltuiesc banii parintilor in cluburi, maimutarindu-se in zgomotul unor sunete primitive, iar fetele se indragostesc de ei pentru ca sunt bogati.  O lume in care femeile si barbatii nu se mai deosebesc , in numele ”libertatii de alegere”, iar cei care aleg o cale diferita sunt considerati inapoiati. Eu mi-am ales calea, dar este pacat ca nu am gasit, pe acest drum, oameni care sa aiba aceeasi perspectiva si pe care doream atat de mult sa-i intalnesc”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img