sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Kevin Spacey a scapat de acuzatii si isi face de cap! Cum a fost surprins in Italia

Distribuie:

Publicat:

Kevin Spacey (60 de ani) s-a intors pe scena, pentru prima oara dupa acuzatiile de abuzuri sexuale, cu un moment artistic sustinut la un muzeu din Roma, Italia. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor in vara anului trecut,dupa ce o serie de intamplari care il au protagonist au iesit la lumina.

Vineri, asezat in fata sculpturii „Pugilist odihnindu-se” („Boxer at Rest”) din Palazzo Massimo alle Terme din Roma, in fata unui grup de spectatori, Kevin Spacey a recitat in limba engleza poemul italian „Pugilistul”, de Gabriele Tinti, prin care a parut ca vorbeste despre el si despre lupta pe care considera ca trebuie sa o duca impotriva tuturor celor care incearca sa il defaimeze. Poemul spune povestea unui pugilist batut si obosit, dar care este determinat sa lupte panain ultimul moment caci meciul este cu siguranta pierdut doar daca lupta sa mai joace. „Cu cat esti mai ranit, cu atat esti mai maret. Si cu atat esti mai gol”, este un vers al poemului pe care Spacey l-a recitat cu atat de multa patima.

A scapat de acuzatiile de hartuire sexuala la mijlocul lunii iulie

Tanarul de 18 ani care l-a acuzat in 2016 ca l-a pipait pe organele sexuale, intr-un separeu dintr-un bar din Nantucket, din apropiere de Boston, nu si-a mai sustinut plangerea. In consecinta, procurorii au fost nevoiti sa renunte la acuzatii. Cu toate acestea au existat zvonuri potrivit carora actorul a incercat de numeroase ori sa cumpere tacerea celor care ii distrugeau imaginea publica si aveau un impact negativ asupra carierei sale. El a fost nevoit sa se retraga din distributia serialului ”House of Cards”. In ianuarie, Netflix a anuntat pierderi de 39 de milioane de dolari din proiecte in care era implicat Spacey.

Teatrul Old Vic din Londra, unde Spacey a fost director artistic timp de 12 ani, a transmis anul trecut ca a primit 20 de acuzatii de comportament neadecvat in privinta actorului, care ar fi avut loc intre 1995 si 2013.

Kevin Spacey nu se mai ascunde

In ciuda faptului ca intreaga sa cariera a fost compromisa, iar imaginea sa una profund negativa, Kevin incearca sa reabiliteze situatia, prin pasi marunti. A acceptat invitatia de a recita o poezie, iar apoi a fost surprins de fotoreporteri la terasa unui restaurant, parand sa se simta  bine. Kevin a decis sa renunte la strategia initiala, aceea de a se ascunde pentru a evita asaltul mediatic si a inceput sa se afiseze in locuri publice alaturi de prieteni. Asa a fost surprins si in urma cu cateva seri. Purtand un costum albastru la care a asortat o camasa bleu, Kevin a afisat totusi o morga serioasa, care trada apasarea pe care o resimtea. Pe masura ce minutele au trecut, atmosfera a devenit una pe placul actorului, fiind imortalizat avand un zambet bag pe chip.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img