sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Kinga Sebestyen: cum sa ai grija de silueta chiar si de Sarbatori

Distribuie:

Publicat:

Kinga Sebestyen, cea care a facut fenomenul Kangoo Jumps renumit in Romania si peste hotare, ofera sfaturi in ceea ce priveste meniul de sarbatori si dezvaluie ce alimente trebuie eliminate, pentru a nu avea probleme de sanatate ori cu greutatea dupa sarbatorile de iarna.

Meniul de Craciun poate fi usor si sanatos in acelasi timp daca suntem atenti la ce preparate includem si, mai ales, pe care le excludem, astfel incat sa nu aiba efecte nedorite asupra sanatatii si siluetei.    

Organismul este agresat in perioada Sarbatorilor de Iarna din pricina meselor foarte bogate in grasimi si zahar, in special in situatia in care pana atunci a fost tinut post. „Este foarte simplu sa te bucuri de atmosfera de sarbatori fara a-ti agresa organismul. Craciunul nu inseamna sa mancam pana nu mai putem, in special alimente cu grasimi, zahar si multi conservanti, pe care le gasim in magazine. Aveti grija de sistemul vostru digestiv, de colesterol si de silueta. Stratul de grasime se depune repede si se elimina greu apoi“, spune Kinga, potrivit adevarul.ro.   

Kinga Sebestyen dezvaluie ca este de ajuns sa eliminam din meniul de Craciun aceste preparate:   „Scoateti din meniul de Craciun aceste preparate: ketchup, maioneza, carnati, crenvursti, sunca, mezelurile, pizza, inghetata, prajiturile din faina alba cu creme, dressingurile pentru salata. Daca va este pofta de aceste alimente, macar gustati din ele, consumati in cantitati mici, apoi echilibrati cu alimente care ard caloriile sau care sunt benefice pentru eliminarea toxinelor. Acestea sunt: ananasul, grapefruit, rodie, scortisoara, ardei iute, mere, ceai verde, quinoa“.    De asemenea, Kinga recomanda: „Chiar daca stati acasa ori sunteti in vacanta, faceti macar 10 minute de miscare zilnic. Este important sa nu dam ocazia organismului sa isi incetineasca si mai mult metabolismul. Mai bine sa il mentinem activ cat de cat decat sa avem o perioada lunga de sedentarism si apoi sa ne chinuim la sala ori cu diete stricte“.      

In luna ianuarie, Kinga Sebestyen si antrenorii de Kangoo Jumps, pe care i-a acreditat in ultimii 10 ani, vor da startul unui nou concurs de slabit Fat Burning prin care cei care se inscriu pot da jos chiar si 30 de kilograme in cateva luni, prin programe pe ghete rebound, alaturi de diete usoare, personalizate. (A.M.)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img