vineri, 29 martie, 2024

Klaus Iohannis, ATAC NIMICITOR la PSD: ‘Primesc de 20 de ori MAI MULTI bani ca partid politic decat anul trecut’

Distribuie:

Publicat:

Atacuri în rafală lansate de președintele Klaus Iohannis, care, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a acuzat că PSD este incompetent și incapabil să conducă România, guvernând pentru Liviu Dragnea.

"Toată lumea s-a întrebat de ce a întârziat PSD bugetul trei luni. În conformitate cu legea, el trebuia prezentat în 15 noiembrie conform legii. Ei nu vor să se realizeze investiții fiindcă nu au bani, de aceea au întârziat bugetul cu trei luni de zile. Acum câteva luni de zile, ministrul PSD întrebat cum e cu spitalele regionale dădea un răspuns stupefiant, că avem bani pentru proiectare. Auzi, în trei ani de guvernare au bani pentru proiectare, pai ăștia nici nu vor să realizeze spitale. Promit și nu fac. În schimb, dacă e vorba despre ei, au de unde. PSD a avut grijă să aloce sume imense partidelor politice. 150 de milioane din 270 de milioane  propuse va primi PSD, de 20 de ori mai mult decât anul trecut", a declarat Klaus Iohannis.

UPDATE

Precizare: Comparatia facuta de Presedintele Romaniei referitoare la finantarea partidelor parlamentare viza anul electoral 2016 si anul 2019, a transmis Administrația Prezidențială.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img