vineri, 19 aprilie, 2024

Klaus Iohannis baga in sedinta toti Ambasadorii Romaniei! Il va demite pe Dan Mihalache?

Distribuie:

Publicat:

Va fi sedinta de grad zero maine, 23 ianuarie, la Palatul Cotroceni! Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti.  Intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania va avea loc la ora 12,00, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

O intrebare de bun simt si mai ales necesara: Oare presedintele Klaus Iohannis il va demite pe Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit, Dan Mihalache? Gafele actualului Ambasador sunt memorabile. 

Cateva exemple:

Dan Mihalache, Ambasadorul Romaniei la Londra loveste din nou! Cazul celor 100 de pasageri romani ai unei curse Londra-Cluj ce trebuia sa decoleze duminica de pe aeroportul Lutton au fost nevoiti sa ramana la sol, din cauza conditiilor meteorologice severe din Marea Britanie, nu pare sa-l impresioneze pe cel care ar trebui sa reprezinte si interesele cetatenilor romani. Contactat in legatura cu aceasta problema, Mihalache a declarat pentru mediafax.ro, ca este la Cardiff si nu are cunostinta de situatia romanilor din aeroportul din Londra. Mai mult, el a precizat ca NU va acorda asistenta consulara in astfel de cazuri. Nu este singurul caz in care ambasadorul tarii noastre la Londra gafeaza, acesta primind de mai multe ori reprosuri pentru comportamentul sau.    

Romanii sustin ca au sunat la Ambasada Romaniei in Marea Britanie, dar nu a raspuns nimeni. Ministerul Afacerilor de Externe a declarat, intr-un raspuns pentru mediafax.ro ca nu a fost solicitata asistenta.
CONTINUAREA AICI

Gestul lui Florin Morariu, romanul care a uimit o lume intreaga dupa ce s-a implicat activ pentru a bloca teroristii de la Londra nu va ramane anonim. Dupa ce Morariu a devenit cunoscut in presa din regat, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie propune decorarea acestuia de catre presedintele Klaus Iohannis. Dan Mihalache a facut anuntul in direct la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu. CONTINUAREA AICI

Fost consilier prezidential al lui Klaus Iohannis, in prezent ambasador al Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache a fost in centrul unor intense discutii, dupa ce o studenta la Londra, Maia Bondici, l-a criticat dur pe o pagina de socializare.
Acesta a scris pe pagina sa de socializare ca nu ar mai angaja-o „nici macar ca taxator de bilete”. CONTINUAREA AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img