luni, 18 martie, 2024

Klaus Iohannis, despre o candidatura a lui Liviu Dragnea la prezidentiale: Atat ne mai lipseste, ca un infractor condamnat sa fie candidat

Distribuie:

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în contextul anunțului care urmează să fie făcut de PSD și ALDE privind candidatul la prezidențiale, că tot ce lipsește este ca un "infractor condamnat pentru fraudarea referendumului să fie candidat la președinție". Întrebat pe cine ar prefera, în cursa pentru al doilea mandat la Palatul Cotroceni, pe Călin Popescu Tăriceanu sau Liviu Dragnea, Iohannis a spus că cel mai bine se simte cu românii.

”Cel mai confortabil mă simt împreună cu românii într-o cursă prezidențială. Atât ne mai lipsește, ca un infractor, condamnat pentru fraude la referendum, să fie candidat la președinție.”, a declarat Klaus Iohannis.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el.

”Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți – n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candudatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că susține în continuare ca alianța PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

”Cred că vom ajunge la acest rezultat. Așa că nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraților.

Liviu Dragnea a spus marți, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidențialele din toamnă, că PSD se va pronunța pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img