vineri, 29 martie, 2024

Klaus Iohannis il pune pe ganduri pe Traian Basescu

Distribuie:

Publicat:

Ultimele afirmatii ale presedintelui Klaus Iohannis in privinta justitiei l-au pus pe ganduri pe fostul sef al statului, Traian Basescu. Iohannis s-a enervat si l-a numit “individ” pe Calin Popescu Tariceanu si a spus ca in perioada urmatoare vor urma mai multi oameni cu cereri de arestare sau urmarire penala. Basescu a devoalat ceea ce se intampla pe vremea cand el era presedinte.

“Si acum mesajul meu este extrem de contondent cand justitia e blocata. Eu nu accept spectacolul Laurei Codruta Kovesi. Trebuie sa revina la o functionare sobra a institutiei. Venind insa la declaratia presedintelui Iohannis si eu am dat avertismente publice. Nu stiu sursa presedintelui Iohannis. Nu a venit nimeni la mine, vreun sef de Parchet sa imi spuna ca cere arestarea sau urmarirea penala a cuiva. Serviciile de Informatii nu lucreaza doar sa te lege ci si de a preveni fraude.

M-am dus si in Guvern, in sedinta de Guvern si i-am avertizat ce nu e in regula. Vreau sa cred ca a facut afirmatiile lui Iohannis nu sunt in baza raportarilor de laParchet. As fi lipsit de fair-play daca l-as pune la zid pe Iohannis pentru ca si eu am facut avertismente publice.”, a spus Basescu.

Basescu nu a ratat ocazia de a-l face praf pe Liviu Dragnea de la PSD, dar si pe cei din guvernul tehnocrat. Basescu i-a dat lectii in direct sefului social democratilor.  “Dragnea e unul dintre cei mai vulnerabili politicieni din punct de vedere al institutiilor statului. Eu l-as fi facut responsabil pe ministrul Culturii de esecul cuCumintenia Pamantului. Scurtam cateva capete pentru treaba asta. Nu avem ce sa discutam. Dragnea vazand cat de slab e guvernul trebuia sa initieze o motiune de cenzura prin care sa limiteze prerogativele guvernului”, a mai spus Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img