joi, 28 martie, 2024

Klaus Iohannis îl critica dur pe Călin Popescu Tăriceanu: ‘ALDE nu e interesat de situația justiției din Romania

Distribuie:

Publicat:

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații de presă după consultările cu PSD în privința referendumului pe justiție. El i-a criticat pe reprezentanții ALDE pentru că au refuzat să participe la consultări.

„ALDE nu este interesat de un dialog cu președintele României. ALDE nu e interesat de situația justiției din România”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susținea zilele trecute că Iohannis nu este interesat de un dialog real cu partidele, iar din acest motiv refuză să participe la consultări: „Iohannis nu e interesat de consultări reale, ci doar de simularea lor. Nu vrea dialog autentic, vrea doar să țină predici de pe scările Cotrocenilor; nu are niciodată îndoieli și nu dorește să asculte părerea altora. Nu acceptăm să dezbatem teme de Justiție, atât timp cât dl Iohannis refuză să comenteze o problemă de maximă gravitate pentru aceasta. Una extrem de concretă și de actuală, precum prezența în fruntea Parchetului General a unui executant jalnic al dispozițiilor regimului comunisto-securist."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img