joi, 25 aprilie, 2024

Kovesi, la receptia de Ziua Frantei: Discutie cu procurorul general, in prezenta lui Toni Grebla si a lui Adrian Nastase

Distribuie:

Publicat:

Fostul procuror-șef DNA Laura Codruța Kovesi, actualmente procuror în cadrul Parchetului General, a discutat, vineri, cu procurorul general interimar Bogdan Licu, la recepția de Ziua Franței, organizată la sediul Ambasadei Franței, transmite Mediafax.

Fostul procuror-șef DNA Laura Codruța Kovesi, precum și fostul procuror general Augustin Lazăr au fost prezenți, vineri, la sediul Ambasadei Franței din Capitală, pentru a participa la recepția organizată cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Franței.

La ceremonia de la Ambasada Franței au mai participat, printre alții, ambasadorul SUA la București Hans Klemm, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) Raed Arafat, președintele PNL Ludovic Orban, președintele USR Dan Barna, dar și fostul premier al României Adrian Năstase.

Ambasada Franței a organizat, vineri, o recepție la sediul instituției, pentru a celebra Ziua Națională.

Prezenţa lui Kovesi la ambasada vine în ziua în care candidatul Franţei la funcţia de procurorul şef al Parchetului European s-a retras din cursă, lăsând-o pe Kovesi favorită pentru aceast post.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img