joi, 25 aprilie, 2024

KOVESI: S-au platit sume enorme de bani si comisioane de succes pentru hartuirea procurorilor DNA

Distribuie:

Publicat:

Laura Codruta Kovesi acuza din nou existenta unor campanii platite de intimidare a procurorilor DNA. Kovesi sustine ca persoane cercetare in dosarele instrumetate de DNA sunt in spatele atacurilor in serie asupra procurorilor.

„Sunt atacuri foarte agresive in ultima perioada asupra DNA din partea persoanelor pe care le cercetam. Pot sa va spun ca aceste atacuri sunt facute pentru a intimida procurorii, dar mai ales este o campanie extrem de agresiva pentru decredibilizarea activitatii DNA. S-au platit sume enorme de bani si comisioane de succes pentru hartuirea procurorilor DNA”, a declarat Laura Codruta Kovesi.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in aceasta dimineata, la sediul CSM ca DNA a efectuat peste 60 de perchezitii domiciliare, s-au finalizat peste  120 de perchezitii informatice asupra unor medii de stocare, in principal calculatoare si alte unitati IT, au fost audiate zeci de persoane, s-au ridicat documente de la institutiile care au detinut astfel de documente si care intereseaza cauza Microsoft.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img