marți, 19 martie, 2024

La 4 ani de la tragedie, mama lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini, e transformata total. Declarații uluitoare: „Se intampla dupa ce l-am inmormantat pe Ionut. Am venit acasa si cand am vrut sa ud florile…”

Distribuie:

Publicat:

La 4 ani de la tragedie, mama lui Ionut Anghle face noi declaratii. Familia copilului ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti a scos o carte in care a povestit si despre „busuiocul lui Ionut”.

Pentru Andreea Anghel, Ionut nu a murit. Il simte in permanenta in sufletul ei: „Ionut este cu noi zi de zi, chiar daca nu-l putem vedea. Este lumina din suflet meu. Dragostea lui ma insoteste pretutindeni si imi da putere”, spune Andreea. Se uita zilnic la pozele cu el. Si, pentru ca a vazut ca foarte multi oameni ii scriau pe internet, a decis sa publice o carte cu mesajele lor: „Pe grupul de socializare pe care l-am creat, oamenii ii scriau lui Ionut povesti sau poezii, in fiecare seara, sau ii spuneau <buna dimineata> si asa s-a nascut ideea de a le strange pe toate intr-o intr-o carte”, povesteste Andreea.

In carte a scris si despre intamplarea neobisnuita pe care a trait-o imediat dupa inmormantarea baietelului.

„Se intampla dupa ce l-am inmormantat pe Ionut. Am venit acasa si cand am vrut sa ud florile, care erau aproape uscate, am descoperit un fir verde de busuioc. Eu nu am avut busuioc (in ghiveci- n.r.) si nu imi imaginez cum a ajuns acolo.L-am luat ca pe un semn si ca un raspuns la rugaciunile mele. Atunci mi-am dat seama ca a asa fost voia lui Dumnezeu”, mai spune Andreea. A ingrijit busuiocul cu multa grija si chiar si acum, dupa ce s-a uscat, il pastreaza cu sfintenie in casa.

Cand merge sa-l ia de la scoala pe Andrei, Andreea se tot gandeste cum ar fi aratat Ionut la scoala: „El ar fi trebuit sa fie clasa a doua acum, ca era o diferenta mica de varsta intre ei. Eu mi-am dorit foarte mult doi copii, de varste apropiate, ca sa se aiba unul pe celalalt. Andrei isi doreste un fratior, ca sa aiba un partener de joaca, dar vom vedea. Cum vrea Dumnezeu” mai spune Andreea.

Cand ii este dor de Ionut, femeia se duce la cimitir. Si se duce des. Este locul unde se simte completa si parca, in acele momente, golul din sufletul ei dispare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img