vineri, 19 aprilie, 2024

La 7 ani de la divortul de Liviu Varciu, Adelina Pestritu a rupt tacerea! Nu a fost niciodata asa de sincera!

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu a vorbit sincer despre anumite detalii din viata ei si si-a surprins fanii.

Nimeni nu se astepta sa cunoasca aceasta latura a vedetei.

Aceasta a vorbit despre credinta, ajutor si iubire. Bruneta nu regreta nimic din tot ceea ce a facut pana in acest moment al vietii sale. „Sunt o romantica incurabila!”

Intrebata care a fost cel mai frumos gest facut din dragoste, vedeta nu a ezitat sa raspunda: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Intr-o relatie faci o gramada de lucruri frumoase pentru partenerul tau. As fi capabila sa-i dau haina de pe mine! Sunt capabila sa fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toata dragostea mea”, a declarat Adelina Pestritu intr-un interviu.

Mai mult decat atat, Adelina Pestritu a spus ce stil de viata are si cum reuseste sa se pastreze in forma!

„Imi place sa ma bucur de viata, chiar daca asta se intampla o data la nu stiu cat timp, dar sa stii ca nu ma feresc de bombele calorice, nu mananc in exces.”

Adelina Pestru este si o fire credincioasa, desi nu lasa niciodata la vedere aceasta latura a sa:„Dumnezeu asaza lucrurile cum numai el stie”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori si chiar daca unii oameni au vrut sa-i faca rau de-a lungul timpului, bruneta nu le-a platit „cu aceeasi moneda”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img