vineri, 29 martie, 2024

La 92 de ani s-a inchis o zi in cotet cu porcii: “Sunt femeie de razboi si acum sa vina dupa..” Continuarea intrece orice imaginatie

Distribuie:

Publicat:

Oamenii sunt disperati din cauza pestei porcine! In mai multe localiti, gospodarii sunt furiosi ca raman fara animale, chiar in apropierea sarbatorilor de iarna. Oamenii s-au revoltat, altii le-au sacrificat pana sa ajunga inspectorii.

La nivel national, au fost confirmate peste 1.000 de focare de pesta, iar pana acum au fost sacrificati peste 350.000 de godaci. Oamenii sunt absolut disperati. Cand medicii si-au facut paaritia intr-un sat din Dolj, taranii s-au impotrivit, asa ca a fost nevoie de interventia jandarmilor.

„Omorati-ne pe noi inainte si dupa, porcii. Dati-ne dovezi, luati sange si veniti cu analizele! Cine intra in curte moare!″, a spus un localnic din Dolj, potrivit stirileprotv.ro.

„Sa mi-l lase pe al meu, sa il mananc eu ca e crescut de mine, e curat. Nu are ce sa caute la mine in curte, e stapan vreodata el pe curtea mea?”, a spus un alt taran.

Intr-o ferma din comuna Calugareni, judetul Giurgiu, medicii veterinari au sacrificat70 de godaci, care vor fi transportati la groapa dinafara comunei

„Sa ma impuste pe mine, sa-mi lase porcii, ca degeaba mai traiesc…Dumnezeu de sus nu are ochi sa vada? Ne lasa fara porci? Ce mancam noi!? Ce mancam?”, si-a strigat disperarea, relateaza stirileprotv.ro.

O femeie care are 92 de ani si sase porci, singura ei avere, a intrat in cotet cu ei si a stat acolo o zi intreaga: „Vine Craciunul! De cand sunt nu am pomenit asa ceva, dar nici porc n-am avut bolnav. Sunt femeie de razboi si acum sa vina dupa porci? Ii mananc. Cum sa imi ia porcii?!″

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img