miercuri, 27 martie, 2024

LA BARLAD VA PLOUA…. CU SENSURI GIRATORII!

Distribuie:

Publicat:

Incredibil dar adevarat- vorbim doar de declaratii! Sa vedem daca acestea vor prinde contur intr-un viitor apropiat si nu sunt doar “ vorbe in vant”.

La ultima conferinta de presa sustinuta de primarul Dumitru Boros , acesta a anuntat ca visurile unor sute de barladeni vor prinde viata!

“Suntem orasul care nu are niciun sens giratoriu! Incercam sa realizam doua prin fonduri de la bugetul local, la intersectia strazilor Vasile Lupu – Nicolae Balcescu si la Gura Leului, trei pe Planul de Mobilitate Urbana Durabila, la intersectiile Capitan Grigore Ignat – Vasile Parvan, Marcel Guguianu – Vasile Parvan si la Piata «Sf Ilie», si trei prin Compania Nationala de Investitii”a declarat primarul Boros.

Trebuie amintit faptul ca in 2017 consilierii locali  barladeni au aprobat alocarea sumelor necesare realizarii studiilor de fezabilitate, fiind vorba de cate 30.000 de lei pentru fiecare. La momentul acela erau discutii si despre cele trei sensuri ce se doreau a fi realizate prin Compania Nationala de Investitii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img