vineri, 29 martie, 2024

La blonda aceasta superba a renuntat Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea. A pastrat multa vreme pozele cu ei doi, pe contul sau de Facebook, simtind poate ca povestea lor nu a luat sfarsit

Distribuie:

Publicat:

Cand Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea, artistul era intr-o alta relatie. El si Valentina Dinca au fost mai multi ani impreuna.

Pe ea a parasit-o pentru Gabriela Cristea! Cum arata fosta iubita a lui Tavi Clonda

Fosta iubita a cantaretului a pastrat multa vreme pozele cu ei doi, pe contul sau de Facebook, simtind poate ca povestea lor nu a luat sfarsit. Totodata, in clipa in care a fost parasita de barbatul care i-a fost alaturi timp de patru ani, Valentina i-ar fi trimis un SMS Gabrielei Cristea in care a certat-o pentru ca i-ar fi „furat“ iubitul, scrie evz.ro.

Acum, Valentina pare sa fi trecut peste. Tanara este mereu cu zambetul pe buze. In plus, ea se ocupa in prezent de imaginea mai multor cluburi din Capitala.

Gabriela Cristea este insarcinata si va deveni pentru mama pentru a doua oara. Ea si Tavi Clonda sunt impreuna din 2013 si mai au impreuna o fetita, pe micuta Bella Victoria Margo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img