vineri, 26 aprilie, 2024

La ce alimente a renuntat Andreea Raicu si ce cuprinde rutina ei zilnica de ingrijirea

Distribuie:

Publicat:

nvitata la Adevarul Live, Andreea Raicu a vorbit despre ritualul zilnic prin care are grija de corp si suflet.  Aceasta a povestiit cum o ajuta meditatie, cat sport face si care sunt alimentele la care a renuntat.

„Acceptarea este unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-am invatat. Trebuie sa ma accept exact asa cum sunt, chiar daca uneori dimineata ma trzesc mai obosita, cu cearcane, cu riduri – ca poate nu am bautat atata apa cat ar fi trebuit sa beau, si cu toate emotiile pe care le am in momentul respectiv. Dimineata meditez, stau cateva momente in care pur si simplu ma conectez la mine, sa vad ce simt. Este foarte important sa vezi ce este inauntrul tau, altfel nu stii ce sa-ti oferi, nu stii care-s nevoile tale si nu stii cum sa ti le indeplinesti. Altfel, toate acestea creeaza frustrari., apoi anxietate si depresie. Pe masura ce nu apar emotiile, incerc sa le accept si sa nu fug de ele. Asta este cea mai mare provocare, sa nu fugi de emotiile tale. Primul impuls pe care il avem in timpul unei emotii puternice este sa luam telefonul si  intram pe social media, in acest fel fugim de emotie. Alti aomeni beau, fac sex compulsiv sau shopping online, doar sa nu simta emotia. In acest fel emotia nu se elibereaza, ci ramane in interior. Si emotie peste emotie creeaza oamnei isterici. Este extrem de eliberator sa stai si sa simti depresia, tristetea, furia.  Simti prin toti porii, iar apoi esti eliberat“, a povestit Amdreea Raicu.

In privinta alimentatiei, Andreea spune ca intotdeauna isi asculta corpul atunci cand face alegeri  Considera ca este cel mai minunat dar pe care l-am primit si ne poate spune tot ce avem nevoie. 9 ani de zile nu a mancat carne,  dupa care a simtit nevoie sa revina la acest obicei alimentar. A inceput sa manance o data pe saptamana, dar s-a simtit rau.  Andreea povesteste ca se simtea tot mai obosita, digestia era tot mai greoaie si se confrunta cu lipsa energiei. Asa a ajuns sa renunte din nou la carne. De asemenea, evita  zaharul, mezelurile, glutenul, prajelurile si grasimi nesanatoase. „Multa lume ma intreaba ce tratamente folosesc pentru ten. Cel mai bun tratament este somnul, daca nu dorm 8 ore se vede imediat. De asemenea, daca nu beau cantitatea de apa necesara se vede imediat. Importante sunt alimentatia, sportul si timpul cu mine. Este tot ce am nevoi ca sa-mi fie bine, sa am energie si sa pot sa ma incarc pentru tot ce am de facut“, a mai spus Andreea Raicul la Adevarul Live. Andreea Raicu a lansat de curand cartea „Descopera-te“, jurnal in care a strans toate lucrurile invatate in ceI peste 20 de ani de cautare a iubirii si acceptarii de sine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img