marți, 19 martie, 2024

La ce are interzis Tavi Clonda: „Sotul meu nu-si permite niciodata sa raspunda la telefonul meu”

Distribuie:

Publicat:

In cadrul emisiunii  „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a fost nevoita sa spuna lucrurilor pe nume in urma unei discutii purtate cu unul dintre participanti.

Unul dintre participantii din emisiunea Gabrielei Cristea s-a confruntat cu o situatie neplacuta dupa ce un alt participant i-a raspuns la telefon, iar apelul il primise de la iubita lui. Desi s-a justificat ca fiind totul o gluma, Gabriela Cristea i-a tinut baiatului o morala de zile mari si l-a facut a inteleaga faptul ca orice om are nevoie de intimitate si nimeni nu poate raspunde la telefonulaltcuiva, decat daca i se cere acest lucru.

„Sotul meu nu-si permite niciodata sa raspunda la telefonul meu, doar daca il rog –  la ce are interzis clonda
Este chestiune de intimitate, trebuie sa respecti oamenilor intimitatea” a spus frumoasa moderatoare de televiziune, in direct.

Relatia dintre Gabriela Cristea si Tavi Clonda este una minunata. Cei doi au foarte mare incredere unul in celalalt si se respecta, iar acest lucru a vrut sa-l puna in lumina celebra moderatoare, atunci cand s-a confruntat cu aceasta situatie neplacuta astazi, in platoul emisiunii sale.

Pe Gabriela Cristea o puteti vedea in fiecare saptamana, de luni pana sambata, pe Antena Stars, incepand cu ora 18:45, in cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care isi cauta jumatatea se pot inscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni pana sambata, doritorii au ocazia sa-si cunoasca, in direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzata la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img