joi, 28 martie, 2024

La ce s-a ajuns! Baiatul lui Liviu Dragnea si sotia acestuia, agresati pe strada de fiul unui actor celebru!

Distribuie:

Publicat:

Fiul lui Liviu Dragnea si sotia acestuia au fost agresati pe strada. Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile. Agresorul ar fi fiul unui actor celebru. De asemenea, potrivit sursei citate, in acest caz a fost deschis un dosar in rem instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Acuzatiile sunt de amenintare si tulburarea linistii publice.

Incidentul este relatat chiar de autorul agresiunii pe blogul personal.

„O ora din august.
Asta mi-a picat la treapta I. Un baiat se ascunde intr-o sperietoare de ciori, incercand sa treaca nereperat de o patrula germana in timpul razboiului, desigur, dupa 23 august 1944.  Nemtii, plictisiti si infantili, nu au alta treaba mai buna decat sa isi descarce pistoalele in bostanul-cap al sperietorii, ucigandu-l astfel, fara sa stie, pe baiat.
Morala: nemtii prapadesc munitia aiurea. Sau: ce ti-e scris in frunte ti-e pus. Sau: viata e absurda asa ca mai bine Muie PSD.
Baiatul lui Daddy are casa in Cotroceni. O viluta modesta, ostentativul e lasat pentru Brazilia. Niciunul din vecini nu a crezut ca baiatul lui Daddy are curaj sa vina in Cotroceni, si-au zis ca se teme, ca lumea e nervoasa, strada e ingusta, nu ai cum sa intri cu tunul cu apa. S-au pus in pantofii lui de lac, marimea 42, sireturi lucioase, au umblat scaaaart, scaaaarttt pe hol, au urcat chiar si niste trepte si apoi le-au coborat in fuga.
Au incercat sa-l priceapa pe fiul lui Daddy si au ajuns la concluzia ca micul porcar nu o sa riste un scandal. Poate o sa se strecoare acasa noaptea, pe la 1 sau 2. Poate o sa se deghizeze intr-un predicator al martorilor lui Iehova sau poate o sa imbrace o sutana si o sa-si puna o barbuta din fir de matase negru si o sa intrebe: primiti cu botezul?
Dar uite ca micutul porcar i-a surprins pe toti caci a aparut asa, pe la caderea serii, alaturi de proaspata sa sotie in masina dar cum ziceam, strada e stramta si din fata venea o alta masina in care era fiul unui mare actor roman cu sotia dumisale. Si fiul marelui actor roman l-a recunoscut pe fiul meschinului dictator roman si el nefiind actor ca tatal lui, neputand deci sa intre in rolul omului calm, pragmatic, periculos in taceri, sa zicem in rolul imparatului Palpatine, a infipt mana in claxon si a dat geamul masinii jos si a strigat: hotilor, ticalosilor, coruptilor, nu va e rusine ma sa va bateti joc de tara asta si sa furati de la copii saraci, talharilor, muuuie PSD!!!!
Iar baiatul lui Daddy s-a speriat si a rupt-o la fuga, lasand masina si sotia cea proaspata in mijlocul strazii. A intrat in vila modesta din Cotroceni si sotia cea proaspata, ramasa singura, a dat si ea geamul jos si a strigat la fiul marelui actor roman care gafaia rapus de frustrare si ciuda ca nu poate sa faca mai mult decat sa strige muie PSD, nora lui Daddy deci a strigat asa: baai saracule, tu stii cine suntem noi mai, tu stii bai cine e barbata-miu, bai gunoiule, tu stii ce o sa va facem baai? O sa va strivim baaai nimeniule!!!
Dar fiul marelui actor nu a bagat-o in seama. A parcat masina, si-a luat nevasta si au intrat in casa. In nici 5 minute insa, ce sa vezi, nu unul ci doua echipaje de politie in fata vilutei modeste a copilasului lui Daddy. Cu girofaruri pornite, cu militieni veniti sa salveze copilasul lui Daddy: v-au lovit?
Nu. Doar m-au injurat si mi-au zis muie PSD.
Deci nu v-au lovit. V-au amenintat?
Nu. Dar aveau un ton amenintator.
Deci nu v-au lovit si nu v-au amenintat. Nu putem sa facem nimic.
Proaspata nevasta vrea sange. Urla ca un cihuahua la mormantul stapanului. Ba nu, urla ca un tenor caruia i s-a asezat pianul pe picior si pe pian este intinsa cantareata Adele inainte sa slabeasca.
Faceti ceva, vreau sa-i distrugeti, vreau sa moara.
E 9 seara, s-a lasat intunericul dar proaspata sotie are infrarosii si vede in bezna pata de pe onoarea sotului ei.
Socrul fiului marelui actor cheama politia. Spune ca de peste drum se urla, e 9 seara si se urla, e balamuc domnilor, trimiteti un echipaj. Linistea publica a fost pulverizata.
Nu vine nimeni.
Cele doua masini de politie pleaca lasand tinerii casatoriti complet nesatisfacuti.
Incompetenta politia. Mai bine chemam jandarmeria.
Data viitoare intram cu tabul pe strada. Sa vedem noi atunci care dintre voi saracilor mai are curaj sa strige muie PSD?
Muie PSD. Ce bine ar fi daca am avea o inimioara ca cea de la Maggie de acum 15 ani, sa o punem in geamuri sau pe lunetele masinilor, Muie PSD pe ghiozdanelele copiilor si scris din panselute in ronduri, pe avizierele din blocuri si pe tabelele electronice care anunta orarul trenurilor sau al metrourilor.
Muie PSD.
E tot ce ne-a ramas. DNA-ul e al lor, Inspectia Judiciara e a lor, DIICOT-ul e al lor, CCR-ul e al lor, vin acusi ordonantele de amnistie si gratiere.
Geaba ne-am ascuns dupa bostanul sperietoarei de ciori, pesedeii sunt plictisiti, au munitie cacalau, e cald si nu ar pune mana pe-o carte sa citeasca.
Suntem ca si morti.
Macar sa o facem urland Muie PSD.”, scrie acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img