sâmbătă, 20 aprilie, 2024

La doi ani de la tragedia din Colectiv, Partidul Miscarea Populara cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta

Distribuie:

Publicat:

Partidul Miscarea Populara cere constituirea unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la incendiul produs in urma cu doi ani in clubul Colectiv, in urma caruia 64 de persoane si-au pierdut viata si alte 128 au fost ranite. Deputatul Eugen Tomac e de parere ca aceasta comisie ar putea restabili adevarul cu privire la tragedia produsa in data de 30 octombrie 2015.


“In memoria victimelor de la Colectiv si in semn de respect pentru familiile acestora si pentru supravietuitori, avem datoria sa restabilim adevarul cu privire la evenimentele care au avut loc la 30 octombrie 2015. In acelasi timp, trebuie sa facem tot ce e omeneste posibil astfel incat asemenea nenorociri sa nu se mai intample”, a declarat Tomac, potrivit unui comunicat de presa.

Presedintele executiv al PMP afirma ca si-ar fi dorit ca, dupa doi ani, sa se cunoasca exact cine se face vinovat de tragedia de la Colectiv. 

“Dreptate pentru victimele si supravietuitorii de la Colectiv nu exista nici in sistemul sanitar, nici in justitie. Mi-as fi dorit ca, dupa doi ani de zile, sa stim totusi cine s-a facut vinovat de acest accident teribil si sa aflam ce masuri s-au luat deja pentru protejarea, in asemenea situatii, a tinerilor care sunt indreptatiti sa asculte muzica impreuna cu prietenii intr-un club, privind cu optimism la ziua de maine”, a conchis Eugen Tomac.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img