vineri, 26 aprilie, 2024

La o saptamana dupa ce a nascut, Adelina Pestritu si-a recapatat talia

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu (31 de ani) a devenit mamica in urma cu o saptamana. In timpul sarcinii, frumoasa bruneta s-a ingrasat 14 kilograme, insa daca este sa ne luam dupa fotografiile postate pe Instagramul ei, celebra mamica pare ca a scapat deja de multe dintre ele.
 
In plus, burtica a disparut ca prin farmec si asta datorita unei centuri pe care a purtat-o si celebra artista Kourtney Kardashian, cu ajutorul careia si-a recapatat talia subtire. Un astfel de produs destinat mamicilor costa in jur de 100 de euro, iar Adelina il recomanda pe contul ei de socializare. 
 
"M-ati intrebat daca am un secret pentru a scapa de surplusul de burta in urma sarcinii si de kg in plus. Raspunsul nu a intarziat sa apara. Port centura Belly Bandit Couture. Confortabila si usor de asortat chiar si peste haine datorita design-ului elegant. Am atasat-o la 4 zile dupa operatie si rezultatele deja sunt satisfacatoare. Este creatie sub semnatura uneia dintre preferatele mele din familia Kardashian, Kourtney", noteaza one.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img