joi, 25 aprilie, 2024

Lacrimi de suferinta pentru Sorina. Interviu emotionant cu femeia care a crescut-o

Distribuie:

Publicat:

In camera roz, ordonata cu personaje din povesti, potrivita pentru doua surori, nu a mai dormit nimeni de 3 zile. Sorina este acum cu familia adoptiva care vrea sa o duca in statele unite.

Mariana Saramat, asistent maternal: „Macar sa vina sa-i dau din haine, atata tot”.

In timp ce autoritatile cauta in al doisprezelecea ceas solutii ca sa tina copilul in tara, inima de mama a asistentei maternale lanseaza acuzatii grave. Dintre cele doua fetite pe care le avea in plasament, pe una a reusit sa o adopte, dar cu mare chin.

O familie isi plange amaraciunea, celalta trimite clipuri video opiniei publice prin care asigura ca fetita este fericita in noua casa.

De copila se ocupa si bunica din partea familiei adoptive.

In Mehedinti insa, Mariana, cea care i-a fost pana mai ieri mama de suflet Sorinei, ramane cu sufletul sfasiat de durere: „Macar sa mi-o arate, nu vreau sa stiu decat ca este bine. Si ca e fericita”.

Mesaj pentru familia adoptiva

Mesajul Marianei pentru familia adoptiva din SUA este unul clar: „Sa-si faca suflet si sa ne sune. Sa ne-o dea pe Sorina sa vorbim cu ea, sa vedem ca e bine. Dar ei nu…ca noi incercam sa ii sunam si nu vor sa ne raspunda. Nu raspunde nimeni la telefon, nu vor sa ne raspunda. Deci noi nu stim nimic de copilul acesta”.

Asistenul maternal a anuntat, pe de alta parte, un protest la Bucuresti pentru ziua de sambata.

Mariana Saramat spune ca nu se gandeste sa adopte alt copil: „Eu o vreau doar pe Sorina, pentru ca eu am crescut-o. Sorina e a noastra. Speram sa vina la noi, sa vina acasa, sa ne-o aduca. Nu ne lasam, o sa luptam in continuare s-o aducem pe Sorina acasa la surioara ei, Andreea. Andreea e foarte trista, nu mai mananca cum manca…ca sa vina Sorina sa manance cu ea. Dimineata mancau lapte cu cereale si cu biscuiti. De cateva zile, Andreea n-a mai mancat deloc, ca nu e Sorina sa manance cu ea”.
Mariana Saramat are un mesaj si pentru autoritatile si oficialii implicati in acest caz: „Ii rog din suflet sa faca dreptate si sa ne aduca fata inapoi acasa. Noi nu suntem de vina, statul a gresit. Sa faca tot posibilul, toate demersurile sa sa scoata adevarul la iveala.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img