joi, 25 aprilie, 2024

Latovlevici se intoarce la ”urat, foarte urat. Eram obisnuit cu 50.000 de fani”. Ce spunea fundasul dreapta despre FCSB pe vremea in care juca in Turcia

Distribuie:

Publicat:

Iasmin Latovlevici e pe punctul de a reveni în Liga 1. Fundaşul stânga de 32 de ani s-a despărţit de Galatasaray şi a primit o propunere concretă de revenire la echipa de la care a plecat în Turcia, la FCSB. Latovlevici urmează să discute detaliile contractului şi va juca sub comanda lui Nicolae Dică, urmând să fie o variantă pentru Junior Morais, brazilian ale cărui prestaţii au dezamăgit în acest început de sezon.

Fundaşul stânga a plecat de la FCSB la Genclerbirligi în 2015, Latovlevici alegând atunci Turcia deşi se vorbea despre interes şi din partea unor cluburi precum Dinamo Zagreb sau Legia Varşovia. Ulterior, fotbalistul a recunoscut faptul că a ales Turcia pentru bani, pentru a-şi asigura un viitor lipsit de griji din acest punct de vedere. 

Mai mult, Latovlevici comenta la acel moment situaţia de la FCSB, echipă părăsită de suporteri. ”Eu unul dacă aş juca acum la Steaua, ar fi foarte urât. Adică obişnuit cu 20-30-40-50.000 de suporteri… dar nu au ce să facă”, spunea Lato într-un interviu acordat ProSport. Asistenţele FCSB sunt mult mai mici în ultimele sezoane, cel puţin în comparaţie cu felul în care stăteau lucrurile atunci când Latovlevici a jucat prima dată la echipa lui Becali. În acest sezon, doar meciul cu Dinamo a adus un număr rezonabil de spectatori pe Naţional Arena, aproape 28.000. În rest, FCSB a jucat cu 3.500 de fani în faţa lui Poli Iaşi şi cu 7.000 de suporteri în tribune cu Rudar Velenje în preliminariile Europa League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img