vineri, 29 martie, 2024

Laura Andresan a aflat ce sex are bebelusul! Grasu XXL: “Este un copil programat”

Distribuie:

Publicat:

”Profa de sex” s-a dat de gol ca este insarcinata dupa ce a fost vazuta la un targ cu produse pentru bebelusi. Acum, iubitul ei, Grasu XXL, a dezvaluit si sexul copilului!

Dupa 10 de ani de relatie, Laura Andresan si Grasu XXL s-au decis sa faca un copil, iar vestea cea mare nu a fost facuta publica decat atunci cand burtica de gravida a Laurei a fost plimbata la un targ dedicat produselor pentru bebelusi.

Foarte grijuliu, in spatele ei a stat tot timpul iubitul ei, care si-a luat foarte in serios rolul de tata. Cei doi au dezvaluit si sexul copilului.

“Ce sa zic, sunt mosnegut de acum! Voi fi tata! O sa avem o fetita! Nu am hotarat inca numele”, a declarat artistul.

Grasu XXL a vorbit despre copil

Intr-un interviu acordat anul trecut, cunoscutul cantaret a vorbit despre primul lui copil. “Sunt 100% convins ca nu am niciun copil. Nici asa fara sa stiu de el. In niciun caz. Nici nu mi-ar placea sa apara vreunul. Un copil e o responsabilitate imensa si nu asa se face. Doamne ajuta sa vina si la mine cand o fi timpul”, a declarat Grasu XXL, relateaza libertatea.ro.

Laura Andresan a terminat studiile in Psihologie, iar acum lucreaza in domeniu. In timpul unor declaratii facute in urma cu cateva luni, vedeta a vorbit despre evolutia ei ca om, dar si in relatia pe care o are cu iubitul ei, Grasu XXL.

“Ani de zile am cerut si eu atentie, iubire, prezenta, timp…de la barbatul de langa mine. Intr-un fel sau altul le si primeam, dar era suficient sa nu le am pret de o secunda… ca totul sa simt ca se naruie. Si evident incepea razboiul. Zilele trecute Dragos mi-a atras atentia ca nu ne-am certat demult, ca de fapt nu ne mai certam de ceva vreme. Asa e. Hm? Oare unde a disparut conflictul? Pai, cinstit spus.. a disparut frica… si odata cu ea si cererile mele. Nu-i mai cer nici atentie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu inseamna ca nu le primesc. Nu, nici vorba… el este prezent in viata mea si imi ofera suficient de mult si de multe, incat nu-mi ramane decat sa sper ca e si reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a disparut femeia nesigura si fricoasa, care avea un million de temeri si tot atatea solicitari. Desigur relatia pe care am consolidat-o noi in mai bine de un deceniu ne ofera siguranta, dar inainte de orice tind sa cred ca siguranta asta este mai mult sustinuta de relatia autentica pe care am dezvoltat-o eu cu mine insami”, a marturisit Laura Andresan.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img