vineri, 19 aprilie, 2024

Laura Codruta Kovesi ar fi semnat un HG: “Daca ati vedea semnatura procurorului sef pe un contract”

Distribuie:

Publicat:

Omul-cheie din dosarul Microsoft face dezvaluiri importante intr-un interviu exploziv pentru Romania TV. Dinu Pescariu, denuntatorul din dosarul care ii face sa tremure pe politicieni, a vorbit despre rolul Laurei Codruta Kovesi in mega-afacerea de sute de milioane de euro, dar si despre cum o parte din bani au ajuns in campania prezidentiala a lui Traian Basescu.

Dinu Pescariu face dezvaluiri din culise dosarului Microsoft. “Oricine se uita la dosarul asta obiectiv o sa vada ca e umflat cu pompa, o sa vada ca s-a dorit demonizarea cu orice pret si a lui Claudiu si a mea si o sa vada de asemenea si ma mir ca nimeni n-a sesizat ca acest dosar are o parte care nu e anchetata deloc. Exista o HG din 2008 cu semnatura dnei Kovesi pe ea?…Ma gandesc ca da…are legatura cu licitatiile pentru Microsoft?… Eu asa zic…Va explicati de ce partea aceea nu e cercetata?Pai imi pun si eu aceeasi intrebare. De exemplu, ca s-ar fi facut totul cu avizul lui Basescu si multi bani din dosarul asta si banii pentru licente au fost folositi in campania prezidentiala…fiti sigura de treaba asta. Nu pot sa vorbesc acuma mai departe de ce v-am spus mai devreme”.

“Daca ati vedea semnatura procurorului sef pe un contract, v-ati mai gandit vreo clipa ca e ceva ce s-ar putea sa fie ilegal”, a intrebat retoric Pescariu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img