vineri, 29 martie, 2024

Laura Codruta Kovesi, schimb de complimente cu Ambasadorul Olandei

Distribuie:

Publicat:

Sefa DNA si Stella Ronner Grubacic par a fi prietene la catarama. Laura Codruta Kovesi a fost surprinsa de jurnalistii de la Antena 3 in timp ce vorbea pe un ton aparent amica, cu Ambasadoarea Olandei la Bucuresti. 

Doamna Ambasador, o critica a diferitor masuri guvernamentale dar si a legilor justitiei, extrem de preocupata de politicile Statului roman si-a petrecut vacanta de Revelion alaturi de sot si fiu, dar si de cativa apropiati.

Grupul de prieteni “olandezi” si-a petrecut seara de 30 decembrie in barul de la Teleferic unde au baut vin alb iar domnii bere. Rece ca gheata. S-au simtit tare bine, au ras, au glumit, ca orice oameni in concediu. Grupul era format din celebrul politist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult intr-un dosar de trafic de cocaina cu “Pablo Escobar al Romaniei” (Dan Chioru’), venit cu sotia, celebrul asfaltator Nelu Iordache, condamnat recent la 6 ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, venit cu sotia. Prima zi a anului, dupa ce Excelenta Sa a schiat, aceasta s-a alaturat grupului tot in barul de la Teleferic, unde Regele Asfaltului juca table cu Petru Pitcovici si beau bere. A aparut si doamna Iordache in bar, o prezenta aparte, prilej cu care s-a baut un vin alb de calitate superioara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img