sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Laura Cosoi nu baga bani in hainele fetitei: ”O risipa fara rost!”

Distribuie:

Publicat:

Putine zile au mai ramas pana cand iarna isi va intra in drepturi, iar vedetele nu uita asta! Astfel, magazinele sunt luate cu asalt, garderobele trebuie innoite. Nu insa toate vedetele. Laura Cosoi este printre cele care nu vor sa risipeasca banii.

Nu ca nu s-ar interesa de una, de alta, dar nu cumpara aiurea, in abundenta. Atat pentru ea, cat si pentru fetita ei, Rita.

„De curand am fost la cumparaturi pentru mine si Rita!  A trebuit sa ne reinnoim garderoba – eu sa-mi iau cateva lucruri de iarna, iar Ritei sa-i cumpar hainute noi, de sezon, pentru ca in cazul bebelusilor asta este o situatie cu care te intalnesti frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce in ce mai mici!

Din cauza asta, cum spuneam si cu o alta ocazie, nu sunt adepta unei investitii substantiale in hainele pentru copii, pentru ca mi se pare o risipa fara rost. Insa nici nu fac rabat la calitate. Si aici ma refer la materialele folosite, bumbac neaparat in cazul celor mici, la croiala si combinatiile de culori.

Imi venea sa si zambesc in magazin, cand ma gandeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsa insa ca gustul pentru frumos se educa din copilarie, asa ca nu am de ce sa-mi fac problem,” a scris Laura Cosoi, pe blogul sau.

Laura Cosoi face Revelionul in Maldive

Laura Cosoi are planuri mari de sarbatori! Vedeta vrea sa faca Revelionul in Maldive si nu va merge singura ci impreuna cu sotul si fetita ei. Micuta Rita este deja obisnuita cu calatoriile peste hotare si nu va fi o problema pentru ea sa mearga cu avionul.  „De sarbatori sa stam si in Bucuresti, apoi plecam in Maldive cu Rita, stam 8-9 zile.”, a spus Laura Cosoi, intr-o emisiune tv. Ei bine, parintii se gandesc sa0i faca micutei Rita si un fratior sau o surioara.

„Lucrez la al doilea volum pentru cartea de bucate, e un pic diferit. Il lansez in primavara. La teatru am in noiembrie spectacole. Da, ne gandim sa mai facem un copil. Daca ne da Dumnezeu, da. Ne incurajeaza Rita.”

Laura Cosoi, vacanta cu Rita in sudul Frantei

Laura Cosoi i-a organizat botezul fetitei sale in Maramures pentru ca a vrut ca Rita sa fie obisnuita cu traditiile romanesti inca din primele luni de viata. La sfarsitul lunii trecute, cei trei au ajuns cu bine pe Coasta de Azur, la Nisa, apoi la Paris. Laura Cosoi a marturisit ca fetita a fost foarte cuminte si pare sa fie facuta pentru astfel de calatorii.

”Rita s-a simtit in elementul ei peste tot. Suntem niste parinti norocosi cu un copil bun, curios, care se adapteaza rapid schimbarilor. De fapt, asa ne si dorim sa o crestem. Spre exemplu, pe strada toata lumea se mira de ea: „Vai cat de mult par are!”, „Dar nu e prea dezbracata?” Nu suntem parinti inconstienti, dar ne straduim sa nu o infofolim, pentru ca ne dorim sa se termoregleze singura – cu alte cuvinte, sa nu o stricam, din prea multa grija sa-i sensibilizam organismul.

La sora lui Cosmin, Roxana, ne-am simtit ca acasa la noi, cu atat mai mult cu cat si ea sta tot la casa. Ne-am gospodarit singuri, am petrecut seri minunate si ne-am bucurat de toamna calda. Categoric, e o zona in care imi doresc sa revin! Rita s-a descurcat bine in scurtele drumuri pe care le-am facut cu masina”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img