sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lautar din Pascani prins pe filmare in timp ce incerca sa mituiasca un politist. Totul s-a intamplat dupa producerea unui accident rutier – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a provocat, in aceasta dimineata, in jurul orei 07.30, un accident rutier soldat cu o victima. Totul s-a petrecut in intersectia din dreptul Spitalului municipal de Urgenta Pascani. Acesta a fost prins pe filmare in timp ce incerca sa mituiasca un politist pentru a scapa de sanctiuni. 

Soferul vinovat, un cunoscut lautar, a vrut sa vireze in intersectie spre cartierul pascanean Blagesti, insa nu s-a asigurat si a acrosat un autoturism condus regulamentar de o femeie de 48 de ani. In urma impactului, masina condusa de barbat a fost proiectata intr-un copac, soferul scapand nevatamat. Soferita nu a fost la fel de norocoasa, ea fiind transportata la spital.

La fata locului au ajuns si politistii de la rutiera carora soferul vinovat a incercat sa le ofere mita, informeaza NewsPascani.com. 

Din primele informatii acesta a refuzat sa prezinte actele si sa sufle in etilotest. Barbatul este un lautar ce ar fi cantat toata noaptea la o nunta, iar acum se intorcea acasa.

Dupa producerea accidentului, lautarul a fost condus de politisti la Spitalul municipal de Urgenta pentru a i se recolta sange in vederea stabilirii alcoolemiei. 

In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img