sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Lavinia Parva este insarcinata, iar Stefan Banica Jr. a dat vestea cea mare: ”Am sa fiu tata pentru a treia oara!”

Distribuie:

Publicat:

Stefan Banica Jr. se pregateste sa fie tata pentru a treia oara si a facut acest anunt chiar aseara, in timpul concertului pe care l-a sustinut pe scena Salii Palatului. Lavinia Parva este insarcinata, iar emotia l-a cuprins pe Stefan. A doarit sa transmita chiar el vestea impresionanta, iar acum toti fanii vor urmari cu sufletele la gura ”evolutia evenimentelor” din viata celebrului cuplu.

Aseara, la concertul de la Sala Palatului, imediat dupa ce i-a facut o dedicatie Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, a carei zi de nastere a fost.

„Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara”, a spus Stefan Banica pe scena Salii Palatului.
Lavinia Parva a vorbit recent despre copii: ”Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil”

Lavinia Parva traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Stefan Banica Jr., cei doi unindu-si destinele in vara anului trecut. Vedeta se declara fericita, atat cu viata ei profesionala, cat si cu cea persoanala, marturisind ca este binevenit un copil in viata lor.

„Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.  Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas. Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata”, a explicat Lavinia Parva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img