marți, 19 martie, 2024

Lavinia Parva, prima aparitie dupa ce s-a spus ca este gravida

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. s-au casatorit vara trecuta, iar recent au aparut zvonuri ca cei doi asteapta un copil. Cantareata amarturisit intr-un interviu ca un copil este binevenit in viata ei si a sotului sau. Vedeta s-a declarat fericita atat cu viata ei profesionala, cat si cu cea personala. Imediat, fanii si presa au speculat ca Lavinia Parva este gravida.

Vineri, frumoasa bruneta a postat o imagine din vacanta, in care se vede ca silueta ei nu a suferit modificari. Imbracata in pantaloni scurti si un maiou lejer, Lavinia Parva nu pare sa fi pus kilograme in plus, dupa zvonurile ca ar fi insarcinata cu copilul lui Stefan Banica Jr.

„Orice femeie isi doreste la un moment dat un copil!”

„Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.  Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas.

Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat, cu care se intampla sa faca o familie. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata.

Exista o chimie foarte frumoasa intre mine si copii. De altfel, am si deschis o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Nu pot sa imi dau seama de unde vine, dar vine natural.
Relatia cu copiii lui Stefan este extraordinara. S-a intamplat sa ma placa, sunt norocoasa si ne simtim foarte bine impreuna”, a povestit recent Lavini Parva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img