joi, 28 martie, 2024

Lavinia Pirva a publicat primele imagini cu fiul ei si al lui Stefan Banica: “Acasa…”

Distribuie:

Publicat:

La mai bine de o saptamana de cand a devenit mamica, Lavinia Pirva a publicat primele imagini cu fiul ei si al lui Stefan Banica. Momentul emotionant filmat de artista a fost insotit de un mesaj in limba engleza, iar fanii sai au coplesit-o cu numarul mare de mesaje transmise atat pe retelele de socializare, cat si in privat.

Lavinia Pirva a publicat primele imagini cu fiul ei si al lui Stefan Banica

In varsta de 34 de ani, Lavinia Pirva traieste una dintre cele mai frumoase experiente din viata sa… aceea de a fi mama. Sotia lui Stefan Banica Jr. a profitat de vremea frumoasa care a fost astazi si l-a scos la aer curat, in gradina vilei in care locuieste pe micul ei print, Alexandru. Cantareata l-a filmat pe fiul ei in timp ce dormea in carucior, insa, ea a ales un unghi astfel incat sa nu i se vada fata bebelusului, ci doar putin din picioruse.

Cand a urcat pe contul sau de Instagram inregistrarea Lavinia Pirva a scris mesajul: “(…) #garden #home (n.r.: #gradina #acasa)”. Desi a nascut pe 16 mai, vedeta inca primeste ganduri frumoase din partea sustinatorilor ei. “Recuperare usoara, doamna! Sanatate copilului! ”, “Multa fericire si sanatate atat bebelusului, cat si voua, minunati parinti!!!!”, “Va doresc sa fiti stra-stra-bunicii lui Alexandru." sunt trei dintre comentariile lasate de internauti la prima poza in care apare alaturi de sotul ei dupa ce au devenit parinti.

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit in secret

Lavinia Pirva si Stefan Banica Junior s-au casatorit civil si religios in mare secret in vara lui 2017. Ceremonia civila si religioasa au avut loc in Romania, iar petrecerea a fost organizata in Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relatiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu il are pe Radu, iar in urma casatoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img