vineri, 29 martie, 2024

Le-a promis o partida de sex celor 19 mil. care au votat “NU” la referendumul italian! “Sunt o femeie de cuvant”

Distribuie:

Publicat:

Paola Saulino, o actrita si fotomodel in varsta de 27 de ani, si-a dorit atat de mult un rezultat negativ la referendumul italian privind reformele constitutionale propuse de premierul Matteo Renzi incat le-a promis o partida de sex votantilor.

Cu toate ca referendumul a avut loc in noiembrie anul trecut, Paola a inceput sa isi onoreze promisiunea in ianuarie si a organizat chiar un turneu, intitulat Pompa Tour dupa celebra amanta a lui Ludovic al XV-lea, Madame de Pompadour, care va poposi in zece orase italiene, primul fiind chiar capitala, relateaza The Sun.

Tanara are o misiune dificila deoarece din cele 59 de procente care au votat nu la referendum, aproximativ 19 milioane sunt barbati. Ea sustine ca a satisfacut deja 400 de votanti, dar deja se simte obosita, stresata si acuza dureri in zona mandibulei.

“Sunt o femeie de cuvant.” a declarat Paola, care sustine ca targetul ei este de un milion de barbati.

Doritorii trebuie sa completeze un formular online, dupa care vor primi prin e-mail un cod unic cu care se vor putea autentifica.

Desigur, exista multe voci care o critica aspru pe Paola pentru actiunile sale si o catalogheaza ca fiind o femeie lipsita de valori morale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img