vineri, 29 martie, 2024

Leacul calugarului Elefterie

Distribuie:

Publicat:

Parintele Elefterie de la Manastirea Dervent era un vindecator al trupurilor si sufletelor celor care i se confesau. „Pe langa cunostintele medicale, parintele avea mare dragoste pentru oameni, pentru care se nevoia în post si rugaciuni rostite pentru cei bolnavi, ziua si noaptea. A fost cautat de cei bolnavi la Dervent, Agapia si Secu si pana astazi acesti oameni vin la mormant, mai ales cei vindecati, pentru a-i multumi si pentru a-si arata recunostinta”, spune staretul manastirii, scrie adevarul.ro.

Printre bolile pe care le trata se numara si cancerul, una dintre cele mai cumplite maladii. Reteta anti-cancer a parintelui Elefterie este facuta din ingrediente 100% naturala.

Ingredientele necesare:
– 4 grame de laptisor de matca;
– 1,5 kilograme de miere naturala de salcam;
– 300 de grame de polen macinat;
– 150 de grame de tinctura de propolis;
– 200 de mililitri de ser fiziologic.

Ingredientele se amesteca intr-un recipient din sticla, iar pasta vindecatoare se pune la frigider. Se iau trei linguri din aceasta compozitie cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala a zilei.

Termenul de valabilitate al acestui remediu este de 30 de zile, noteaza site-ul almeea.ro.

Cancerul este una din cele mai cumplite boli. Afectiunea se caracterizeaza prin multiplicarea anormala si necontrolata a celulelor. Celulele canceroase pot fi anihilate daca boala este descoperita din timp. Atunci cand boala avanseaza foarte mult, celulele se pot desprinde din tumora mama si pot afecta intregul corp. Cancerul este una din putinele boli care se extinde in tot corpul.

Factorii de risc ai cancerului sunt tutunul (30%), infectiile netratate (10%), alimentatia nesanatoasa (33%), factori legati de sanatatea reproducerii (7%) si lumina solara si radiatiile ionizante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img