vineri, 29 martie, 2024

Leacul de acum 3.500 de ani care vindeca toate bolile. Este scris in Biblie

Distribuie:

Publicat:

Maslinul este unul dintre cele mai populare vegetale din intreaga lume si este mentionat in Biblie de mii de ori. Maslinele si uleiul de masline sunt atat alimente cat si ”medicamente” foarte folosite.

Insa un lucru pe care multa lume nu-l cunoaste e ca frunzele de maslin au cele mai puternice proprietati vindecatoare si combat pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, meningita, herpesul, hepatita B si multe alte boli, datorita continutului de oleuropeina.

De asemenea reprezinta un bun cicatrizant in urma operatiilor dar trateaza si infectiile urinare. Frunzele de maslin previn infectiile fungice.

Iti poti prepara ceai din frunze de maslin, un leac eficient impotriva unor boli precum: pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, arteroscleroza, botulismul, malaria, ulcerul stomacal, infectii ale tractului urinar si encefalita.

Consumul de frunze de maslin ajuta la refacerea intregului sistem imunitar incarcand in acelasi timp, cu energie, organismul supus unor traume precum chimioterapia. Frunzele de maslin au proprietati atat de curative deoarece contin substante active antivirale, antifungice cu ajutorul carora pot trata complet un numar mare de boli.

Reteta ceai de frunze de maslin:

Ingrediente:

– 15-20 frunze uscate de maslin
– 2-3 dl apa fiarta

Puneti frunzele in apa fiarta si lasati-le la foc pentru inca 2-3 minute. entineti la infuzat pentru inca 10 minute si scoteti-le.

Puteti consuma ceaiul rece sau cald si puteti adauga miere sau lamaie, dupa gust.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img