joi, 28 martie, 2024

LECTIE DE IMPLICARE SOCIALA DIN PARTEA ADOLESCENTILOR BARLADENI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu voința poți muta si munții, acesta ar putea fi sloganul care ii caracterizează pe adolescenții din clubul Interact Barlad.

Cu multă pasiune  aceștia si-au dus la îndeplinire promisiunea făcută spitalului de urgenta “ Elena Beldiman”: sa utileze toate paturile din secția ATI si Sala de nașteri cu saltele impermeabile, secția Psihiatrie cu 75 de pilote si 75 de perne si secțiile de Pediatrie cu 75 de perne.

“Banii folosiți la achiziționarea saltelelor au fost strânși cu ajutorul a doua acțiuni Interact. Prima este ,,Casuta de Crăciun” de unde am obținut un buget de 7000 de lei,bani care au fost dublați de către doamna Gina Andrei. Cea de a doua acțiune este ,,Dance for hopes” , un bal caritabil de unde am reușit sa obținem 3000 de lei. ,,Casuta de Crăciun” a avut loc in luna Decembrie,iar balul in luna Aprilie” ne-a declarat Maria Iordan, unul dintre organizatorii acțiunii.

Asadar, tinerii barladeni demonstrează ca doar implicându-te o parte din problemele urbei se pot realiza cu buna voința si cu mult suflet. E un gest pe care fiecare dintre noi ar putea sa il facă – un câștig pentru comunitatea noastră si nu in ultimul rând, pentru noi. Cei care vom beneficia si noi de roadele muncii adolescentilor Interact.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img