sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lectii de la un fotbalist pentru presedintele Iohannis:”Cu religia avem probleme, asa ca ne-a ramas doar sportul..

Distribuie:

Publicat:

Cunoscut drept “Regele fotbalului romanesc”, antrenorul Viitorului stie cum poate fi revitalizata situatia Romaniei. Gica Hagi a avut o serie de propuneri pentru Klaus Iohannis pentru iesirea din criza financiara si cea sociala.
 
“Cu religia avem probleme, asa ca ne-a ramas doar sportul. Daca si sportul dispare…Sportul, fotbalul in special, a inlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar daca mai dam si sportul la o parte, nu cred ca politicul se va simti prea confortabil. Ne trebuie sport si trebuie sa-l sprijinim, altfel avem probleme mari.

Societatea si lumea au nevoie de sport. Inaintea era religia, dar nu vedeti acum: bombe si atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au ramas sportul si cultura, chestii sociale. De aceea, Romania este trista, pentru ca nu a investit in partea sociala. Daca as concura politic sau as fi presedintele Romaniei, as investi doar in segmentele sociale, sport, educatie si sanatate. Cred ca m-ar vota oricine. Si in infrastructura as investi, pentru ca asa poti faci comert. Cand le ai pe astea, traiesti fericit! Formezi generatii in toate segmentele si ai oamenii educati pentru ziua de maine.

Cinci zile muncim de dimineata pana seara, iar doua zile trebuie sa ne relaxam, sa iesim din casa si sa mergem la spectacole.Facem acest lucru sau doar dam unul in altul? Ne certam si am uitat de idoli in toate domeniile. Sper ca o sa ne schimbam si o sa fie mai bine, pentru ca Romania este frumoasa si bogata”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img