vineri, 29 martie, 2024

Legatura SECRETA dintre Vladimir Putin si Romania! Nu te-ai fi asteptat la una ca asta

Distribuie:

Publicat:

Vladimir Putin este fara doar si poate cel mai puternic lider al lumii, daca stam sa-l analizam prin prisma jocurilor strategice pe care le face si a averii sale uriase, dar foarte bine ascunsa.
Liderul de la Kremlin este cunoscut de intreaga planeta, insa in realitate se stiu foarte putine lucruri despre el si despre originile sale. Presa publica la un moment dat informatia potrivit careia mama sa ar proveni din Georgia si ca l-ar fi dat spre adoptie pe micul Vladimir cand avea 10 ani. Totul a ramas la categoria zvon.

O alta stire care ne intereseaza si pe noi in mod direct este aceea referitoare la faptul ca Putin ar avea de fapt origini romanesti. Mai exact stra-strabunicul presedintelui rus ar fi fost roman din Basarabia si s-ar fi numit Vladimir Putina. Acesta ar fi fost unul dintre cei 400 de soldati care faceau parte din garda personala a lui Dimitrie Cantemir, cu care s-ar fi retras in Rusia dupa o batalie pierduta. Stramosul lui Putin ar fi fost foarte viteaz si a primit o decoratie inclusiv de la tarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img