joi, 25 aprilie, 2024

Legea junglei: Atac armat intr-o biserica din SUA

Distribuie:

Publicat:

Un individ a deschis focul duminica intr-o biserica baptista din Dayton, in statul Ohio (nordul SUA), omorandu-l pe pastor, potrivit presei locale.

Pastorul de la St. Peter’s Missionary Baptist Church a decedat in urma ranilor provocate de gloante, incidentul avand loc in jurul orei 12.30 (17.30 GMT), a informat postul local de televiziune WHIO, citand politia.

O femeie citata de canalul de televiziune a precizat ca a auzit doua impuscaturi dupa ce un barbat a intrat in biroul pastorului.

Mai multi martori au facut cunoscut ca politia a escortat un barbat cu catuse la maini, urcat pe o motocicleta a fortelor de ordine.

Un alt post de televiziune, WDTN, a citat martori care au afirmat ca, dupa ce pastorul a plecat de la pupitrul din biserica, a fost urmat in biroul sau de un barbat din adunare.

Ulterior, s-au auzit mai multe focuri de arma, iar enoriasii au luat-o la fuga.

Cel putin 20 de persoane se aflau in interiorul bisericii in momentul atacului armat, potrivit WDTN.

Pe 17 iunie, un adolescent partizan al teoriei superioritatii rasei albe a ucis noua persoane de culoare intr-o binecunoscuta biserica a comunitatii afro-americane din Charleston, in Carolina de Sud (sud-estul SUA).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img