vineri, 29 martie, 2024

Legea pumnului in Iasi! Mai multi interlopi au trezit un cartier intreg dupa ce s-au batut cu sabii! De la ce a pornit conflictul

Distribuie:

Publicat:

Legea pumnului pare sa functioneze cel mai bine in Iasi. • Un intreg cartier a fost terorizat de niste "smecheri", care au simtit nevoia sa-si arate suprematia • Totul a inceput din Tudor Vladimirescu, terminandu-se cu o baie de sange in Canta

Mai multi interlopi au dorit sa-si arate suprematia, acestia sfidant practic orice lege! Tot scandalul a inceput dintr-un club aflat in campusul studentesc Tudor Vladimirescu, acestia nici nu s-au uitat la lumea din jur si pur si simplu au inceput sa-si "arunce" pumni. 

O partida de poker care a avut consecinte tragice! 

Vandam Constantin, este  un obisnuit al meselor de poker, cu cateva saptamani inainte de tragedie, jucase cu Ciprian Adrian Berescu, avand chiar un conflict cu acesta. In cele din urma, Ciprian Berescu a plecat din tara. Fratele lui Ciprian urma sa-si serbeze ziua de nastere pe data de 28 octombrie. Dupa ziua de nastere, acesta a urcat la bordul unui autoturism marca Mercedes, avand intentia de a se deplasa spre casa. La un moment dat a observat ca este urmarit in trafic de doua autoturisme, ambele marca BMW, Vandam Constantin, conducatorul unuia dintre autoturisme, cauta razbunare. 

Scandalul care a urmat pare desprins din filmele americane.

Vandam Constantin, impreuna cu complicele lui, conducatorul celuilalt BMW, l-au blocat pe Berescu! Din BMW-ul X6 au coborat patru persoane si au inceput sa loveasca masina victimei. Au inceput sa loveasca parbrizul, geamurile laterale ale autoturismului Mercedes, pana cand geamurile s-au spart. Au pulverizat apoi spray lacrimogen in interior, pana cand ocupantii masinii, nu au mai putut respira, acestia fiind obligati sa iasa in exterior. Ocupantii masinii au fost loviti cu mai multe obiecte contondente. 

CONTINUAREA AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img