miercuri, 8 mai, 2024

Legistii au dat verdictul in cazul mortii celor doi frati care au sfarsit in carnagiul din Suceava

Distribuie:

Publicat:

Medicii legisti au reusit sa incheie autopsiile celor doi frati care au pierit in urma carnagiuliu din judetul Suceava. Cand rudele au aflat vestile de la specialisti durerea lor a fost parca si mai mare. Despre nepotii sai, Beniamin Marian Paraliuc si Emanuel Darius Paraliuc, o matusa a spus ca nu crede ca-si va reveni dupa aceasta tragedie care i-a marcat pe viata. Beniamin Marian Paraliuc si Emanuel Darius Paraliuc au murit inainte ca masina condusa de Ciprian Nasaudeanu sa ia foc. Aceasta e concluzia legistilor dupa ce au efectuat necropsia celor doi frati care s-au stins din viata in urma accidentului teribil de la Ilisesti, potrivit informatiata.ro. Unul dintre ei avea 16 ani, celalalt, 19.

Mihaela Paraliuc, matusa celor doi frati, a povestit cu lacrimi in ochi intr-un interviu ca tinerii au postat o filmare pe Facebook in care se putea observa ca masina avea o viteza de 280 de kilometri la ora. Clipul a fost sters la scurt timp insa de soferul de 26 de ani, pentru ca unul din pasageri ii cerea sa incetineasca. Mai mult, femeia a spus ca unul dintre nepotii ei l-a rugat pe Ciprian Nasaudeanu sa nu mai mearga cu viteza. Rugamintile lui au fost cu putin timp inainte de accident.

“’Nimeni nu a stiut unde ies, am crezut ca pana in drum, dar ei s-au dus la discoteca in Suceava. Soferul e de vina fiindca avea viteza, cica avea vreo 280 de km la ora. Nepotelul Beniamin a zis: «Vai, cat ai in bord, vai 280!». Au pus un videoclip pe internet, dupa care l-au scos. Nepotelul a pus videoclipul cu cat avea in bord, sa incerce acum masina, ca venise din Elvetia. S-a speriat si a zis: «Las-o mai incet!» Asta chiar inainte de accident”, a marturisit Mihaela Paraliuc, conform informatiata.ro.

Bunica celor doi frati, Virginia Paraliuc, nu-si poate reveni inca din socul pe care l-a trait miercuri si plange in continuu. Ea si matusa tinerilor avea grija ei, pentru ca mama lor era plecata la munca in strainatate. Tatal lui Beniamin Marian Paraliuc si al lui Emanuel Darius Paraliuc a murit in urma cu cativa ani.

Criprian Nasaudeanu isi cumparare recent bolidul din Elvetia, unde lucra.

Accidentul care a indoliat mai multe familii s-a produs in dimineata zilei de 1 noiembrie, in jurul orei 03:30 Tinerii se intorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar in curba de la intrarea in Ilisesti dinspre Suceava, Ciprian Nasadeanu, tanarul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reusit sa redreseze masina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai intai un autocamion, dupa care a fost aruncat intr-o alta masina. In urma acestui impact, autoturismul in care erau cei cinci tineri s-a rasturnat pe sosea, dupa care a luat foc. Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Preluca si Simona Lazarovici, cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani au murit arsi de vii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img