vineri, 29 martie, 2024

Leonard Doroftei a rabufnit dupa ce fiul lui a provocat un accident: “Nu este un smecher al soselelor”

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Leonard Doroftei trece prin momente neplacute, dupa ce fiul lui, Alexandru, a provocat un accident rutier violent pe o strada din Ploiesti. Fostul pugilist nu a mai suportat remarcile acide la adresa baiatului sau, despre care martorii au spus ca era mai preocupat de telefon decat de volan, si a oferit un interviu despre seara in care s-a petrecut incidentul rutier. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Leonard Doroftei a rabufnit dupa ce fiul lui a provocat un accident

Leonard Doroftei a subliniat in cadrul unei interventii telefonice facuta la o emisiune ca fiul lui nu era beat in moment producerii accidentului si ca nu se drogheaza. Fostul sportiv si fiul sau, Alexandru, spera ca in curand acest cosmar sa se termine, iar tanarul sa isi primeasca pedeapsa. Tatal lui Alex a spus ca, cel mai probabil, se va alege cu permisiul suspendat.

“Nu mai e un copil, este un adult care dupa o saptamana de munca, de invatat a venit acasa. A iesit cu prietenii. Doar ei stiu ce s-a intamplat in masina. Important e ca nu a fost o victima, un deces. Copilul meu este sanatos. Cel care a fost lovit este si el bine acasa. Ce as putea sa ii spun? Si-a primit pedeapsa. E un copil cuminte, n-a baut, n-a fumat, nu se drogheaza. Nu a suparat pe nimeni in viata lui. A fost un soc pentru ca el nu si-a dorit lucrul ata. Nu este un smecher al soselelor. Este un adolescent care a iesit si el cu prietenii. Sunt altii care sunt rupti de bautura. Ce as putea sa ii spun eu? Probabil va primi pedeapsa care se va cuveni: in vor lua permisul. Nu am fost acolo. Important este ca am copilul sanatos, putem sa remediem ce s-a intamplat si sa mergem mai departe.

Eu am crezut si cred in copilul meu. Cel mai bine pot spune baietii care au fost cu el in masina. Eu personal spun: a iesit cu copiii dupa o zi de scoala, sa se relaxeze. S-au intins la drum, iar mai departe asta e. Ce mi-a spus: o lumina rosie in fata, am tras stanga si asta-i tot. Nu mi-a spus nimic de telefon. Alex nu are nimic, baietii din masina nu au acuzat nimic. Doar soferul masinii care a fost lovita a acuzat ceva dureri”, a  declarat Leonard Doroftei in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img