vineri, 26 aprilie, 2024

Leonardo Bonucci este tinta PSG-ului pentru un transfer in aceasta vara

Distribuie:

Publicat:

Leonardo Bonucci (32 de ani) este ţinta PSG-ului pentru un transfer în această vară. Fundaşul torinezilor are şanse mari să ajungă la formaţia din capitala Franţei, între cele două echipe începând deja negocierile, după cum notează Gazzetta dello Sport, potrivit Mediafax.

De altfel, PSG a discutat şi cu câţiva apropiaţi din anturajul jucătorului, pentru a afla dacă îşi doreşte să plece, din nou, de la Juventus. Bonucci plecase de la Torino în vara lui 2017, la AC Milan, dar după un singur an s-a întors. În parioada respectivă a fost atras cu un salariu mare, dar planurile de viitor ale milanezilor nu l-au convins să rămână. A realizat că nu se poate bate la trofee pe plan intern şi pe plan internaţional, astfel că la începutul stagiunii 2018/2019 a revenit la Juventus. Campioana Italiei a rămas şi pe un plus financiar de pe urma afacerii, de 7 milioane de euro.

Bonucci a venit prima dată la Juventus în 2010, de la Bari, pentru 15.5 milioane de euro. În acest timp şi-a trecut în palmares aproape toate trofeele de la profesionişti, cu excepţia unuia, pe care l-a luat cu Inter. 14 trofee a cucerit în capitala Italiei fundaşul central de 1.90 m, 7 titluri de campion, 3 Cupe ale Italiei şi 5 Supercupe ale Italiei. Bonucci şi-a trecut în dreptul său şi un titlu individual extrem de important, de cel mai bun jucător din Serie A în 2016.

360 de meciuri, 24 goluri şi 11 pase decisive are Bonucci la Juventus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img