vineri, 19 aprilie, 2024

Lia Bugnar, reactie dura dupa ce Alex Velea a criticat Asia Express: „Li s-a facut mila de el”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Alex Velea a avut o criza in Asia Express si a criticat show-ul, spunand ca totul i se pare o coincidenta, actrita Lia Bugnar, partenera de echipa a Mariei Buza a rabufnit. Aceasta l-a atacat dur pe Alex Velea si nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume.

Dupa ce a fost propus spre eliminare, Alex Velea a avut cu adevarat o criza de nervi si a spus ca, pentru el, toate lucrurile de la Asia Express sunt coincidente foarte mari. Mai mult, artistul a marturisit ca i se par ciudate lucrurile din cadrul show-ului, iar imediat dupa asta, actrita Lia Bugnar i-a adresat o replica dura.

”Cea mai simpatica acuza de mismasuri. El crede ca organizatorilor li s-a facut mila de el si au zis ”Hai sa-i trimitem tampitului o masina, ca nu-l ia nimeni”, a spus Lia Bugnar, despre Alex Velea.

Pe de alta parte, Velea considera ca totul este o coincidenta prea mare pentru el si sustine ca o localnica a vrut sa ii plateasca un bilet, inainte de a-i solicita acest lucru, fapt pentru care a ajuns sa se gandeasca la ce este mai rau: ca sunt multe lucruri la mijloc. Mai mult, cantaretul s-a aratat a fi extrem de suparat in competitia Asia Express, din cauza faptului ca, fara alimentele necesare, i se deterioreaza conditia fizica.

„Si sunt niste coincidente fenomenale, fantastice. E o coincidenta faptul ca ne-a platit o fata biletul, nici nu apucasem sa zicem ce facem, ce vrem si ea l-a platit. Pe mine lucrurile astea m-au facut sa fiu paranoic rau”, a spus Alex Velea. “Mi se pare mai mult decat ne poate noua pielea. Noi acasa, in Romania, incercam sa reprezentam alte lucruri. Incercam sa fim modele de fitness, iar aici, de atatea zile de nemancare sau cu atatea calorii ingurgitate, fata de ce calorii consumam acasa ne afecteaza. Asta unu la mana si doi la mana, daca mananc atatea zile doar orez si atatea chestii facute in ulei o sa-mi stric toata musculatura. Am atatia ani de pregatire, nu am cum sa stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne asteptam, e putin mai greu decat ne asteptam”, a mai spus Alex Velea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img