joi, 18 aprilie, 2024

Lider PSD din Capitala: Iesim de la guvernare doar prin motiune de cenzura

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Sector 1, primarul Dan Tudorache, a declarat miercuri pentru STIRIPESURSE.RO că marea majoritate a liderilor partidului dorește să rămână la guvernare chiar dacă ALDE rupe coaliția.

„Dacă pleacă ALDE, PSD nu iese de la guvernare. PSD iese de la guvernare doar prin moțiune de cenzură”, a zis Tudorache.

Liderul PSD Sector 1 a spus că la CEX-ul de după europarlamentare s-a ridicat subiectul ieșirii de la guvernare și au fost lideri care au susținut această idee, dar aceștia au fost minoritari. „Au fost, pe degetele de la o mână”, a explicat Tudorache. El a zis că unii din liderii PSD din Capitală s-au numărat printre cei care ar fi vrut ieșirea de la guvernare.

Întrebat dacă s-au schimbat lucrurile în PSD, Tudorache a răspuns: „Nu. Marea majoritate dorește să se rămână la guvernare. PSD pleacă doar printr-o moțiune de cenzură care să și treacă”.

Ecaterina Andronescu a zis miercuri și ea că nu crede in varianta ieșirii PSD de la guvernare. Liderul PSD Vaslui susține însă ca partidul să intre în opoziție dacă ALDE rupe coaliția.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img