joi, 28 martie, 2024

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Cu 7 voturi ‘pentru’, CCR a pus capat mascaradei unui premier care nu a vrut sa guverneze

Distribuie:

Publicat:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, că decizia CCR luată cu 7 voturi „pentru” și 2 „împotrivă” pune capăt „mascaradei unui premier care nu a vrut să guverneze” și „care a fugit de responsabilitate”.

„Cu 7 voturi ”pentru”, Curtea Constituțională a României a pus astăzi capăt mascaradei unui premier care nu a vrut să guverneze. Care a fugit de responsabilitate. Și care a crezut că poate face ce vrea cu democrația.

Legea fundamentală a statului a fost gândită pentru a rezolva situațiile existente într-o societate normală, nu crizele artificiale născute din ultimul sondaj de opinie.

Gata cu joaca, domnilor! Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de un guvern cu puteri depline care să poată lua măsuri ferme și clare. Nu este timp de pierdut. Siguranța oamenilor trebuie să fie acum pe primul loc!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, pe Facebook.

Curtea Constituțională a stabilit, luni, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

Prin urmare, președintele Klaus Iohannis va proceda la desemnarea unei alte persoane pentru funcția de prim-ministru.

Desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a lui Ludovic Orban în funcția de premier, pentru a doua oară, este neloială, a spus, luni, deputatul Florin Iordache, la Curtea Constituțională.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img