sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liderul PSD l-a avertizat pe Klaus Iohannis ca ar putea avea probleme: “Nu stiu cine il impinge”

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, l-a avertizat pe presedintele Klaus Iohannis ca ar putea avea probleme daca duce pana la capat ideea unui referendum in Romania.
“Trebuie sa se gandeasca bine daca are sens acest referendum. De multe ori, in astfel de situatii sau de fiecare data, cei care au initiat un referendum au fost si cei care au pierdut in final. Aproape de fiecare data”, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara, la Romania TV citat de agerpres.

“Imi pare rau sincer de asta, ar fi putut sa fie mult mai intelept. Nu stiu cine il impinge, nu stiu cine l-a schimbat atat de mult si l-a schimbat in sensul rau. Nu-mi dau seama de ce nu-si da seama ca nu-i face bine asta si ca oricine in istorie a semanat vant a cules furtuna. Niciodata nu se termina bine lucrul acesta, de obicei cand sapi groapa altuia cazi singur in ea”, l-a avertizat Dragnea pe Iohannis.

Pe de alta parte, liderul PSD a reiterat ideea ca partidul sau va organiza doua referendumuri in primavara – unul privind definitia familiei, celalalt pentru ridicarea imunitatii, intrucat aceste doua teme trezesc foarte mult interes in societate.

“Aici este o discutie extrem de serioasa, pe de o parte Coalitia pentru Familie, care a strans trei milioane de semnaturi, un numar urias de semnaturi, si care vorbeste foarte clar de notiunea de casatorie intre un barbat si o femeie, dar exista pe de alta parte si o solicitare din partea romanilor care sunt in cardul unor minoritati sexuale sau care au si alta abordare si care vorbesc de necesitatea de a exista o notiune de parteneriat civil, care sa nu afecteze notiunea de casatorie intre un barbat si o femeie. Este o problema serioasa, care trebuie dezbatuta foarte serios, deoarece este o problema despre profunzimea societatii romanesti. Pe de o parte trebuie sa sustinem ideea de casatorie intre barbat si femeie, dar pe de alta parte nu trebuie sa fim foarte radicali. Societatea romaneasca trebuie sa caute tot timpul modalitatea prin care orice sursa de divizare sa fie exclusa”, a explicat Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img