vineri, 29 martie, 2024

Liderul PSD, trădat de premier? Victor Ponta, dezvăluiri explozive din culisele partidului: ‘Știu că Dragnea a fost peste Dăncilă’

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea i-a cerut miercuri Vioricăi Dăncilă să iasă public și să declare că dacă el nu va mai conduce PSD, atunci va pleca și ea din funcția de premier. Dăncilă, însă, nu l-a ascultat.

”Știu că Dragnea a fost azi pe la 5.00 (17.00) peste Dăncilă să o oblige să spună că pleacă și ea și, după cum ați văzut nu s-a întâmplat asta. (…) Știu că luni Dăncilă pleacă la Bruxelles și liderii europeni i-a spus că România rămâne pe calea europeană, dar nu se mai poate cu Dragnea. El a călcat o linie roșie: e inculpat pentru fraudarea a 25 milioane de euro bani europeni. Dacă ai furat bani europeni, nu te iară nimeni.

Dacă vineri, în ciuda tuturor evidențelor, Dragnea spune, ca Bashar al-Assad, că nu-l interesează sau, ca Lăpușneanu, că „dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”, trebuie să intrăm într-o strategie de salvare: luni, un membru PSD trebuie să candideze la șefia Camerei Deputaților. Apoi, după ce Dragnea nu va mai fi președinte al Camerei, se vor duce celelalte cărămizi ale zidului pe care și l-a format contra României, contra PSD și contra propriilor colegi de partid”, a declarat Ponta.

Fostul premier a mai spus că Dragnea nu are susținători adevărați, ci i-a cumpărat pe oameni cu diverse funcții și avantaje. Dacă până la ședința CEx de vineri nu va mai avea funcții de dat, Dragnea s-ar putea să se trezească fără niciun vot. Poate doar Carmen Dan îl va mai susține, a mai spus Ponta, pentru B1 TV.

”Dragnea n-are niciun suporter, și-a cumpărat susținerea cu funcții și avantaje pe care le dă de la Guvern, adică de la Dăncilă, dar și de la Stănescu, care are banii pentru autoritățile locale, și de la Parlament. Dacă până vineri nu mai poate să împartă funcții, s-ar putea să nu mai aibă niciun vot, poate doar pe al lui Carmen Dan”, a mai spus liderul ProRomânia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img