News Flash:

Lidia Fecioru: ''Este cel mai puternic remediu pentru vindecarea ficatului''

15 Aprilie 2019
200 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7581 RON (+0.0021)
USD: 4.2739 RON (+0.0318)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 lidia fecioru

Lidia Fecioru ofera sfaturi esentiale pentru persoanele care au diverse probleme de sanatate. Foarte multi se confrunta cu diverse afectiuni ale ficatului. Fumatul in mod excesiv, alcoolul si alimentatia nesanatoasa isi pot pune amprenta asupra celei mai mari glande din corp, responsabila cu detoxifierea intregului organismul. Atunci cand exista probleme ale ficatului, corpul reactioneaza si da primele semne: ingalbenirea pielii si a unghiilor, abdomenul umflat, starea de greata, pierderea apetitului si retentia de fluide trebuie sa te puna pe ganduri imediat.
Bioenergoterapeutul a prezentat un leac pentru cei care au probleme cu ficatul.
„Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar daca este un inceput usor de ciroza”, a subliniat Lidia Fecioru. Un kilogram de ceapa se da prin masina de tocat, se amesteca cu 900 g de zahar. Se lasa la intuneric o saptamana si jumatate, dupa care se amesteca si se pune intr-o sita sa se scurga.

Se iau 3-8 linguri de zeama pe zi, in functie de cat de grava este situatia.

De asemena, se ia o ceapa si se cresteaza in forma de cruce, pana la jumatate. Ceapa se pune intr-un vas, peste care se toarna ceai, de orice fel. Continutul se bea pe parcursul unei zile, timp in care se mai poate adauga ceai de cateva ori, dupa dorinta. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului si a colonului. Cat despre pietrele la rinichi, Lidia Fecioru stie o reteta usor de facut pentru tratarea rinichilor in mod natural. Remediul naturist recomandat de Fecioru elimina toxinele din rinichi in numai cateva zile.
„Aveti nevoie de 2 kilograme de ceapa si 2 de zahar. Se fierbe ceapa impreuna cu zaharul, ca o dulceata, pana cand ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din aceasta dulceata cu 30 de minute inainte de fiecare masa. In 4 zile se sfarama pietrele si vor fi eliminate pe cale naturala”, a mai declarat Lidia Fecioru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019750 (s)